Viikonloppu menikin kipeitä lapsia hoitaessa ja välillä parit koneelliset pyykkiä pesessä. Imppu jäi tänään koulusta pois, kun aamulla valitteli huonoa oloaan. Terve tuo tyttö on ollu... En tiiä valehteliko tyttö, että ois kippee? Aadolf jäi kans pois koulusta, kun eilen illalla oksenteli. Itelläni on ollu tänään höntti olo, mutta onneks en ole oksentanu. Toivottavasti tauti ois jo pois lähössä tästä talosta, ei enää jakseta sairastella!!

Eilen Imppu ja kaks sen kaveria piti läksiäispirskeet heidän yhteiselle ystävälle. Tyttö muuttaa äitinsä kanssa pois täältä, vanhemmat erosivat. Tytöt on kolmistaan suunnitellut salaa näitä juhlia ystävältään, keksineet leikkejä/pelejä, käyneet ostamassa lahjan ja ym... Pirskeisiin osallistui melkein kaikki Impun luokkalaiset. Ja näitä pidettiin tuossa meijän vanhassa talossa (en muista olenko kertonut, että meijän pihassa sijaitsee Isännän mummula. Talo on vanha ja siellä ei ole asuttuu moneen kymmeneen vuoteen.). Juhlat kesti 16-17, Impun kaks kaveria tuli jo tuntia aikasemmin koristelemaan juhlahuonetta. Iskä oli polttanut Lovexia ja jotain hevi musiikkia Impulle yllätykseks. Kiusasin tyttö, että onko siitä tullut hevi mimmi :) Hyvin onnistui tyttöjen yllätyspirskeet ja mukavaa oli kaikilla ollut!! Näin ainakin minulle kerrottiin... minuahan ei juhliin Aino-tossuissa huolitti ;)

Impun juhliessa lähettiin me muut ulos vähän ottamaan raitista ilmaa. Innostuin siivoamaan koiran aluetta. Koira oli leivitellyt polttopuita pitkiinsä, niitä sitten kannoin ison pinon takaisin kasaan. Irrotin kolme kappaletta kuolleita puskia, joita Anoppia aikoinaan on tähän pihaan istuttanut. On tainnut tuo meijän ahkera kulottaja polttaa pensaat kuoliaaksi... Täytyy miettiä niitten tilalle jotain uutta. Tämän päivän olen kärsinyt kipeistä lihaksista. Taitaa olla liikunnan puutetta, kun noin helposti lihakset kipeytyy jaloista.

Meillä on ollut auto tuolla tallissa jumissa, ei halua enää liikkua.... Onneks Isännällä on skootteri mopo, niin on päässyt töihin ja kauppa asijoita hoidellu =D

Iskä lähti aamulla Rinsessaa viemään kerhon kevätretkelle. Linja-auto lähti seurakuntatalon pihasta kello 9 ja palasi 11.30. Rinsessa oli innoissaan retkelle lähössä! Ja pääsi vielä Iskän mopon kyytiin =) Mutta mutta.... Iskä ja Rinsessa tuli kotiin ja Kyselivät, että mistäs sen auton pitikään lähte?? No sieltä seurakuntatalon pihasta! Katoin lappua uudemman kerran ja niin siinä luki. Iskä tuli kans lukemaan, KERHON KEVÄTRETKI  TIISTAINA 20.5. Voi kökkö tätä mun päätä ja muistia!! Siinä siten Rinsessalle seliteltiin, että huomenna pääset retkelle mukaan. Pettynyt tyttö vähän leppyi, mutta vielä iltapäivälläkin harmitteli, kun ei ehitty linkkiin.

Huomenna on täällä koulujenväliset jalkapalloturnaus. Meijän koululta lähtee 3-6 luokkalaiset keskustaan liikuntapuistoon pelaamaan. Imppu oli myös ilmottautunut joukkueeseen mukaan. Tyttö ei ole mikään himo urheilija, niin yllätyin kovasti jalkapallo innostuksesta. Mukava juttu että lähti peliin mukaan! Peukkuja pietään 4-luokkalaisille!!

Tässä illalla kirjottelin skypen kautta Amerikkaan yställeni. Heidän perhe on jo siellä asunnut useamman vuoden ( M sori en muista monta vuotta olette siellä jo asunu :) ). Reilu tunti me reippaat kotiäidit istuttiin koneella ja vaihdeltiin kuulumisia. Täytyy vaan todeta, että on kätevää tämä nykyajan tekniikka!! Eipä sitä ennen vanhaan Ameriikkoihin tietokonneilla kirjoteltu/soiteltu =). Meidän Aadolf on heidän kummipoika ja me ollaan heidän nuorimmaisen pojan kummeja. Harmi kun on tuota välimatkaa liikaa, niin ei voi Jenkki kummilasta hoidella ja halailla! Tämä kummitäti on vielä niin laiska pakettejä lähettämään.... Mutta onneks on tietokone minkä avulla voidaan pitää yhteyttä ja lähetellä kuvia.

Tällästä tällä kertaa. Nyt suihkuun ja sitten sohvalle katsomaan telkkaria. Öitä!!