On tapahtunut kaikenlaista, mutta en vaan ole saanut aikaseks tänne niitä kirjotella....

Aadolfilta lähti viikko sitten kaks kappaletta etuhampaita. Hassun näkönen ukko :)

1650460.jpg
Vähän huono kuva...Mutta toinen kuva oli ihan tärähtänyt, niin en sitä kehannu laittaa

En enää muista mitä tehtiin viimeviikolla.... Ei varmaan tehty mitään järkevää, kun satoi vettä joka päivä. Käytiin ainakin Maikin kanssa katsomassa Jäpikän kummitädin pientä vauvaa. Pieni poika vauva syntyi ti 3.6, oli silloin viikon ikäinen kun käytiin. Suloinen vauva oli!!

Launtaina oli mummun (anoppini) 60v kekkerit. Isännän sisarukset ja pappa oli salaa ostaneet mummulle skootterin lahjaksi. Mummu oli joskus skootterista haaveillut, kun sillä pääsee niin kätevästi marjaan ja sieneen. Siitähän se lahjaidea sitten lähti :) Skootteria säilytettiin meijän autotallissa piilossa ja se siirrettiin pe iltana tuohon mummun mökin puuliiteriin.
Lauantaina kaikki Isännän veljet ja sisko perheineen kokoontuivat meijän pihaan mummua ja pappaa oottamaan. Kyllä meitä vähän jännitti miten mummu ottaa lahjan vastaan.... Isäntä oli kehitellyt kartaa mitä mummun piti seurata. Ensimmäinen rasti oli mökin rappusilla ja siellä ootti punainen sanko ja  sieniveitsi. Seuraava rasti oli vanhan saunan rappusilla ja siellä taas oli pussukka missä oli avaimet. Viimeinen rasti veikin mummun puuliiteriin ja suljettujen ovien takana oli punainen skootteri. Mummu meni ihan sanattomaksi. Sanoi vaan, minä pyörryn, minä pyörryn..... =) Ilahtui mummu kovasti moposta!!
Juhalapaikkana oli Kapeenkoski. Juhlissa oli vaan oma perhe, 24 henkeä (jos oikeen laskin). Mummu oli tilannut lohikeittoa ruuaksi ja lakkakakkua kahvin kanssa. Kyllä oli hyvät ruuat!! Ja mukava paikka.
Kaikki lähti vielä meille katsomaan mummun mopolla ajelua. Hyvin mummu mopedilla ajeli. Vauhti ei kyllä ollut päätä huumaavaa, mutta pystyssa pysyi :)
Lempäälän väki tuli vielä  pikkusen aikaa meille istumaan. Oli mukava rupatella:) Heidän vauva oli aivan ihana.

Ennen juhliin lähtöä huomasin, että Nöppöselle oli tullut alas hammas!! Voi kun oli ihanan näköinen pieni hammas :) Pitäisiköhän jo antaa perua pojalle?

Meille on iskenyt kunnon räkätauti. Aadolf ja pikku pojat on ollu jo varmaan viikon verran räkäsiä ja yskäsiä. Aadolf on jo paranemaan päin. Eilen tulin ulkoa tuulettumasta, niin Nöppösen silmä oli aika kurjan näkönen. Pikkusen vaan sirrillään. Ihan säikähin, kun lapsi oli niin kurjan näkönen :( Päivystykseen lähettiin ja lääkäri totesi, että silmätulehus on kyseessä. Nyt on jo silmä paremman näkönen, kun ollaan tippoja laitettu.
Itelleni tuli illalla kaamee päänsärky ja lihakset oli kipeenä. Mutta nyt on ihan ok vointi.

Laitan tähän loppuun Nöppösestä pari kuvaa1650527.jpg
Nöppönen on löytänyt varpaansa

1650531.jpg

1650541.jpg
Unten mailla, sormet suussa :)

Eilen pidin leipomispäivää. Pari ohjetta laitan teillekkin.