Meillä täällä on ollut erityisen hiljaista. Isommat lapset lähti eilen mummun ja papan mukaan. Menivät eka mun siskon luo yöksi ja seuraavan yön ovat mummun seurana. Eilen illalla soiteltiin lapsille,olivat käyneet pulkkamäessä ja makkaranpaistossa,illalla lähtivät vielä uimahalliin. Mukavaa varmasti on ollut!

Pikku poikien ja Ukko-kullan kanssa käytiin eilen illalla ravintolassa syömässä kunnon piffit. Vauvalla oli kyllä kanssa samaan aikaan ruoka aika kuin mulla,niinkuin aina... Mutta sain kuiteskin nautittua hyvästä ruuasta! Syönnin jälkeen käytiin vielä Ärrältä lainaamassa Ganes elokuva ja ostettiin vähän herkkuja.

Tänä aamusta olikin herätyskello soimassa,koska mulla ja Jäppisellä oli kampaajalle aika 9.15. Onneks Isi oli kotona meitä auttamassa! Hyvin ehittiin! Jäppiseltä lähti ihanat kiharat takaa pois. Nyt on siisti pikku mies! Jäppinen alkoi jo muistuttamaan pahasti MacGyveria =) Mulle leikattiin kiva otsatukka ja takaa huonoja latvoja poistettiin sekä vähän ohenneltiin. Väriä pää vielä kaipaa. Täytyy ostaa kaupasta väripurkki ja värjätä ite. Mielellään kyllä menisin kampaajalle värjättäväks,mutta ahistaa lähteä vauvan kanssa kampaajalle pitkäks aikaa. Tänään Nöppönen pärjäs isin kanssa kylillä,kun ajelivat tuplarattailla ees taas kylän raittia.
Huomenna on sitten tyttöjen vuoro mennä kampaajalle. Imppulla on tosi paksu tukka ja se on puoleen selkään asti pitkä, Rinsessalla taas otsatukka ylettyy ehkä jo nenään asti. Pääsee tytötkin siistiytymään. Imppu haaveillee otsatukasta,mutta täytyy vielä miettiä miten tehään.

Ukolla alkoi tänään iltavuorot. Mitenkähän saahaan pikku poiken kanssa päivä kulumaan? Raivata pitäs paikkoja ja pestä pyykkiä,ei vaan jaksais. Tässä koneella on paljon mukavampaa istua ja juoda päiväkahvia sekä lueskella toisten ihmisten blogeja. tai toinen mukavempi homma oottaa tuossa pöydäällä,Aadolfin pipon tekele. Ehkäpä rupean tekemään pipoa eka,kun Nöppönen nukahti tuonne sänkyyn. Siivota ja pyykätä ehtii vähän myöhemminkin =) Nautin nyt tästä hiljaisuudesta!!