Nyt on ehkä kaikkein huonoin hetki päivittää blogia, mutta teen sen kuitenkin :) Koululaiset tekee lähtöä kouluun, Imppu vielä ehtii vaatteitaan ja Aadolf kahtoo muumeja telkkarista. Ennen 7 heräsin ,kun koira ulis pihalle, hyppi ovea vasten. Ei paljoa ottanut pattiin..... Miksei Isäntä voi sitä viiä samalla ulo naruun, kun lähtee töihin...? Ulkona oli maa huurussa ja autonikkuna jäässä. Ihana ilma!
Koululaiset on lähössä tänään retkelle. Tokaluokka (Aadolfin luokka) lähtee koulukummiensa kanssa Haikankärkeen ja 5 luokka (Imppun luokka) lähtee Kivikaudenkylään tutustumaan kivikautiseen elämään. Mukavaa retkipäivää koululaisille!! Ilma ainakin suosii.

Eilen käytiin Rinsessan kanssa poistamassa tikit otasta. Reippaasti tyttö anto poistaa! Hyvin oli haava paratunut. Illalla Rinsessa kysy, että saanko tänään jo lähteä saunaan. Pitihän sauna sitten tytölle lämmittää :)

Viikonloppuna innostuin tekemään Impulle pipoa ja sainkin sen aika nopsaan valmiiks. Harmi vaan, en muistanut eilen kuvata. Tein pipon inka-langasta ;) Tuli nätti ja värikäs. Laitan kuvan piposta, kun saan kameran käteeni. Isännälle on tekeillä villasukat. Täytyy vissiin seuraavaks ruveta kutomaan joululahjoja :)

         IHANAA PÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE!!!