On ollut taas niin kiire tai siis laiskuus iskenyt, etten ole reissukuulumisia edes tullut kertomaan....

Matka Mikkelissä meni oikein mukavasti. Siskon kanssa kovasti naurettiin ja hölmöiltiin :). Perjantaina lähdettiin kaupungille aamupäisät. Vaatekauppoja kierreltiin ja ostin H&M:ltä ihanan vihreän huivin ja 2 kpl t-paitoja. Käytiin myös kivassa lahjatavara kaupassa, Taito shop (olikohan sen niminen....) Sekä aivan ihanassa sisustus- ja lahjatavarakapupassa (nimeä en millään satu muistamaan... Kerron kaupan nimen,kun muistan :) ) Siellä oli tosi kivoja esineitä ja muitakin tavaroita!! Viimesiä pennosia vietiin, niin en hennonut sieltä mitään ostaa. Täytyy antaa kauppalista Siskolle, niin saa hakea sieltä parit naulakot ja kellon ;)
Launtaina lähettiin Nöppösen ja Siskon  kanssa linkillä Kkoskelle äitienpäivän viettoon. Ukko-kulta tuli  lasten kanssa perässä sinne mummua ilahuttamaan. Linja-auto matka meni loistavasti, vaikka matka olikin tooosi pitkä. Vauvan kanssa on kyllä ihmeen helppo matkustaa. Se tuli todettua!
Vanhempien luona olikin jo Purolan sakki. Kyllä niitten poika on aiva huippu jätkä! Samanlainen vilpertti tutkija on kuin Jäpikkä-serkku. Vähän harmittaa kun tulee Purolan väkeä niin harvoin nähtyä ja mukava ois olla heidän poikansa elämässä vähän enemmän mukana, mutta tämä välimatka tuntuu olevan liian pitkä, vaikkei edes ole.
Samalla reissulla kävästiin Isomummun luona, Sisko lähti meijän mukaan. Isomummu syötti lapsille jäätelöä ja tuputteli kahvia meille aikuisille.

Äitienpäivä me vietettiin ihan kotosalla. Nöppönen herätti mut jo ennen seittemää, yritin tökkiä Isäntää ylös kahvin keittoon. Lapset ja Isäntä "herätti" minut laululla. Lapset oli tehny kaikki perhoskortteja kerhossa ja koulussa. Aadolf oli tehny pannunalustan pienistä laatoista ja Rinsessa kerhossa kukka mangeetin, Isäntä oli ostanut Aino-tossut. Mukavat lahjat sain!! Aino-tossut oli hiukan siot :) Isäntä sanoi  Ne on nopeat laittaa jalkaan, kun on isot.
Anoppi keitti äitienpäiväkahveet tuossa naapurissa ( Anoppi osti viime keväänä pikku mökin ihan tuosta kivenheiton päästä, mökki on melkeimpä meijän pihassa) Siellä oli Isännän Maikki sisko perheineen ja kaks Isännän veljeä. Pihalla juotiin kahvit ja syötiin kakkua.
Isäntä haki illalla minun toiveesta hesestä ruokaa :)

Eilen oli Rinsessan viimenen kerho päivä. Ens viikolla on vielä retki ja torstaina kevätkirkko, missä kerholaiset laulaa yhteisen laulun. Laulua on tyttö kovasti harjotellut. Ei ole enää montaa viikoa, kun koululaiseilta loppuu koulu ja kesälomat alkaa. Loman tarpeessa ollaan jo kovasti! Aadolf ei enää milläään viiti läksyjään tehdä, ulkona ois paljon mukavampaa. Vähän aikaa kun viittis jaksaa.

Rinsessan kanssa keskustelttin mukava juttu, kun haettiin Iskää pois töistä. Nähtiin narsisseja kylillä ja näytin niitä Rinsessalle. Tyttö kertoi että Mansikka marjassa lapset oli myös nähnyt samoja kukkia, kun olivat etsineet kevättä ja olivat sanoneet "katsokaa johtolanka". Rinsessa mulle kertoi, että narsisseja voi myös kutsua johtolangaksi =) Kyllä minua nauratti jälleen tuon tytön höpinät!
 
Narcissus+-+Narsissi.jpg

Lähempä tästä kahvin juontiin ja syön pilalle mennyttä tiikerikakkua :) Mikä meni pieleen, kun kakku ja silikonivuokaan kiinni? Kakku hajos ja mureni...