Olen ollut jo neljä päivää 30v!!!! Hurjaa!!

Torstaina 20.3 oli oikea syntymäpäivä,mutta juhlia juhlittiin la 22 päivä. Torstai aamuna Ukko-kulta ja lapset herättivät onnittelulaululla ja antoivat lahjan. Paketissa oli rannekello. Oli kyllä tosi yllätys,en yhtään osannut toivoa kelloa. Päivä meni aika rauhallisesti,ei mitään mullistavaa tapahtunut,vaikka tuli vuosia lisää =)
Kävin kaupassa kaikkien lasten kanssa ja kylällä olikin muitakin ihmisiä pääsiäisostoksilla. Jäpikkä saikin S-marketissa TAAS kivat raivarit. Kyllä pikkasen meni TAAS hermot!!!! Jätkä huuti ja rimpuili melkeimpä koko kauppa reisun. Olisin vienyt pojan autoon, mutta en voinut jättää vauvaa yksin kärryihin. Imppua oisin tarvinnut apuun,mutta tyttö katos kaupassa kuin pieru saharaan,niin eipä siitä tytöstä ollut apua. Moni tavara unohtui ostamatta.... Pääni kun nykyään on aika dementoitunut. Ehkä saatiin kauppaan porttikeielto.

Lauantaina sitten oli melkein koko päivän synttärivieraita. Mukavaa oli! Äiti ja isä tulivat joskus 13 aikaan. He yllättivät minut lahjakortilla paikalliseen kampaamoon! Lahjakortti sisälti hiustenleikkuun ja moni värjäyksen sekä kulmien nyppimisen ja värjäyksen. Aika ihana lahja oli! Sisko ja T (siskon avopuoliso,en oikeen vielä tiiä millä nimellä häntä kutsun täällä...) antoivat lahjaksi korin,missä oli kaikkea kauneuteen liittyviä tavaroita. Lahjakortti ja tämä kori oli kaikilta KK laisilta. Puronperräisetkin tulivat. Mukavaa oli! Kahelta ystävältäni sain lahjakortin marimekonliikkeeseen,ajattelin käyttää sen laukkuun. Memmi antoi ihanan kaulariipuksen, kukka roikkuu nahkaisessa nyörissä. Maikkin porukka antoi Teeman lautasia. Sain myös ihania kukkia. Illalla kävi myös Isännän veli perheensä kanssa,heiltä sain teeman keltaisen kulhon. Kiitos kaikille ihanista lahjoista!!
Koko viikon olin leiponut kaikenlaisia tarjoiltavaa juhliin,rahkapullia,rahkamurupiirakkaa,lusikkaleipiä ym.. Vieraat kehuivat tarjoiluita ja ihmettelivät miten olen viittinyt kaikki ite tehä. Sitä itekkin taas mietin,että miksen osaa kaupasta ostaa mitään valmista.

Sunnuntaina (eilen) tuli vielä rääpiäisiin kaveri perhe,heiltä sain hiekan värisen mariskoolin. Viihtyivät meillä monta tuntia,mukavaa oli rupatella ja kahvitella. Heillä on kolme lasta,vanhin poika oli jäänyt kotiin. Rinsessalla ja Aadolfilla oli kaverit,olivat porukalla pihalla ja leikit onnistui hyvin.

Ollaan ooteltu kovasti vauva uutisia Tampereen suunnalta. sais vauva syntyä jo,niin ei menis yliaikaiseksi. Ihana lähteä pientä vauvaa kattomaan!! Meijän vauva on jo kovasti kasvanut,iso ukko :) Huomenna onkin neuvola lääkäri Nöppösellä.

Nyt täytyy lähteä hoitamaan Nöppöstä ja kattomaan mitä Jäpikkä riehuu tuolla makkarissa. ABC:lläkin pitäs käydä maidon haussa.

Tulen huomenna kertomaan neuvola kuulumisia. Hauskaa päivän jatkoa!!