Viimeksi tuli kiire poistua koneelta, niin jäi otsikko pois ja rivit näky olevan miten sattuun :) No ei kai tuo niin vaarallista ole.... En tiedä mistä se johtuu, mutta nämä mun tekstit menee välillä miten sattuun ja sitten niitä saa muokata se 10 kertaa, että tulee kaikki rivit samallalailla?

Nöppönen sitten jätti tissin syönnin kokonaan! Oli kyllä ihmeellinen päätös pojalta... Pari päivää jouduin lypsämään maitoa, kun ei tahtonut huolia tuttelia. Onneks huolii nytten tuttelin, lypsäminen ei ole mun juttu. Kyllä tissittelyn lopettaminen hiukan laitto mielen apeaksi, mutta oloani helpotin sillä, että imetin lasta kuitenkin melkein 9 kk.Onneksi Nöppönen on vielä meijän pieni ihana vauva!

Meillä on syysloma. Iskäkin on pitkillävapailla ja otti vielä pari yötä vapaaks, niin tuli yhteensä kaheksan päivän vapaat. Se on mukavaa se!!! Ei ole mitään ihmeellisiä lomasuunnitelmia, etelään eikä kylpylään olla lähössä.
Launatina oli tylsä päivä, kun satoi koko päivän. Illalla tuli naapurit saunomaan. Lähettiin Maikin kanssa lenkille ja käveltiinkin pitkä lenkkin, matkalle tuli mittaa noin 8km. Äiti ja isä olikin sillä aikaa tullu iltakahville. Kummityttömme jäi vielä yökylään. Illasta tulikin ihan mukava!!
Sisko ja Vesa tuli eilen kylään. Miehet ampu jousipyssyllä (ei mikään puusta tehty jouskari vaan ihan oikea :) ) ja naapurin isäntä tuli myös pihaan kahtomaan touhua. Aadolfkin sai ampua naapurin kiväärillä tölkkejä. Voi pojan riemua, kun oli osunut hienosti tölkkeihin. Taitaa tulla Aadolfista mehtämies, on sellasia merkkejä jo kovasti näkynyt. Minä ja Sisko saatiin kans ampua. Siskolla oli pieniä näköhäirijöitä, mutta kyllä se sai tölkkiin osuman ;) hih hih  Illalla pidettiin sitten elokuva ilta. Miehet kävi vuokraamassa parit lastenelokuvat ja ostivat kamalasti herkkuja. Oli mukava päivä!!

Nöppösellä on ke 9kk neuvola ja Rinsessalla 5v neuvola. Neuvolat on samaan aikaan, niin eipä tartte hypätä siellä sitten monena päivänä. Rinsessalla ja Aadolfilla on synttäit parin viikonpäästä.
Tällä viikolla pitää haravoida pihaa ja jospa Isäntä sais rimmeriin bensaa ja ajettua tuon niityn. Jotain kylän isäntää pitäs pyytää traktorin kanssa kyntämään peltoa, kun keväällä on meille tulossa puutarhan vuokraajia ;)
Imppu lähtee huomenna Kuopioon linkillä kaverinsa luokse, torstaina tulee kotia. Minä lähen perjantaina Siskon, mukaan Mikkeliin. Lähen sinne vähän ostoksille ja haetaan muuttokuorma. Mukava lähteä yksin, nautin varmasti olostani!

Nytpä lähen tuohon sohvalle kutomaan sukan loppuun ja jos vaikka kattos Tunteet ja Tuoksut

IHANAA VIIKKOA TEILLE!!!
Jättäkääpä jotain merkkiä käynnistänne