Vappu meni ja samalla ihanan aurinkoiset kelit...

Vappu oli rauhallinen meijän perheellä. Torstaina oli Maikki lastensa kanssa meillä, ulkoiltiin ja herkuteltiin. Perjantaina lähettiin pikku poikien ja Isukin kanssa Lempäälän suuntaan katsomaan uutta serkku tyttöä. Isommat lapset meni anopin luo hoitoon. Reissu oli kyllä tosi mukava!! Ja voi miten oli ihanan pikkuinen neitokainen!! Kyllä sydän heltyi, kun neitokaista katseli ja piti sylissä. Vauvat on niin ihania!! Isäntä väki ajelutti meitä ja käytiin Ideaparkin pihassa ihmettelemässä paikan suuruutta. Maalaistollukat ihmetteli silmät isollaan suurta kauppaa :) Täytyy tehdä uusi reissu, kun Idaparkki on auki.

Paljon ollaan ulkoiltu ja pihaa laiteltu. Lapsilla oli pitkä viikonloppu,kun perjantaikin oli vapaana. Kyllä välillä rupes päässä kiehumaan, kun härnäsivät toisiaan. Mietin jo, että miten selviän kesästä....

Meijän pihassa on yli 20 marjapensesta, punasta- ja mustaaviinimarjaa, karviaisia ja lisäks tyrniä. Syksyllä leikattiin pari vanhaa kuihtunutta pensasta matalaks. Minä tässä innostuin, että hankimpa niitten tilalle pari uutta punaviinimarja puskaa. Ukkoni vähän silmiään pyöritteli, että ihan lisää meinasit puskia hommata. Järki käteen! Mutta kun olen jo päättänyt, että lisää puskia hommaan, niin sillä selvä! ja onhan meillä mehun juojia....
Nyt on vaan sellainen propleema, kun en tiiä että voinko istuttaa uudet puskat vanhojen paikalle? Tuleeko tautia uusiin puskiin? Täytyy käydä Agrimarketissa kyselemässä.
Omenapuitakin meinasin istuttaa :) Anoppi niitä on tässä tontilla yrittänyt kasvattaa, mutta jostain syystä ei ole siinä onnistunut. Minä HALUAN omenapuita ja kokeilen jospa mulla onnistuis :) Lajikkeista ei ole oikeen mitään tietoa. Mikä on hyvä? Ja pitääkö olla pölytyspuita? Ja mikä on hyvä paikka istuttaa?
Jospa Agrimarketissa osaavat innostunutta puutarhuria neuvoa =)

Nyt heräs Nöppönen. Täytyy lähteä pesemään kurat pois vaipasta.
Hyvää alkanutta viikkoa!!