Herättiin vauvan kanssa normaalia aikaisemmin, minä kyllä olen heräsin jo 6 aikaan. Meijän sängyssä meinaa olla ruuhkaa näin aamusta, niin eipä siellä nuku erkkikään. Nöppönen nukkuu melkein joka yö vieressäni, olen laiska ja en jaksa nostaa syöttöjen välillä omaan sänkyyn. Jäpikkä tulee nykyään joka ikinen yö meijän sänkyyn nukkumaan ja sillä on kainalossaan lelu tai tyyny, nyt oli ilmapallo =) Ukko-kulta tulee myös omaan sänkyynsä nukkumaan joskus yömyöhään. Viime yönä oli sängyssä kaksi kappaletta pikku poikia, kun mies löysi sinne. Eipä tuo kunnolla sinne edes mahtunut, nukku sitten poikittain.... Voi iesus sentään, kun oli tilavaa!! Siinä on sitten hyvä vauvaa syötellä ja kääntää kylkeä... Aamusin meinaakin tuo selkä oli jonkin verran juntturissa.
Jäpikkän sänky on vielä ollut samassa huoneessa meijän kanssa. Tässä mietin, että pärjäisköhän poika jo isoveljen tai -siskon kanssa samassa huoneessa? Rauhottaiskohan se tätä yötilannetta? Poika syö vielä tutia ja se meinaa olla tosi tärkeä nukkumaan mennessä ja myös yöllä. Tutin kun sais pois, niin eipähän ainakaan sen perään itkis yöllä.

Meillä oli eilen taas juhlia. Jäpikkä täytti 2-vuotta! Kyllä oli lapsi iloinen lahjoistaan. Ei meillä montaa vierasta käynyt, Maikki täti kävi perheensä kanssa, kummitäti Mallu tyttönsä kanssa ja Nöppösen kummitäti poikansa kanssa (joka on Jäpikän leikkikaveri). Sataman mummu kävi aamusta pikaseen ja toinen mummu kävi jo perjantaina. Tänään tulee ehkä Jäpikän toinen kummitäti ja Isukin veli perheensä kanssa. Meillä aina venyy lasten synttärit monelle päivälle.
Jäpikkä ei vielä osaa puhua, pari hassua sanaa tulee sillontällön. Potta touhuja ollaan kovasti jo opeteltu tai Jäpikkä on yksin opetellu :) Repii vaipan pois ja menee potalle asijoimaan, jos pottaan on jotain tullut,niin ite kaataa pökäleen pönttiin ja sitten onkin homma valmis. Paljon ollaan ilman vaippaa annettu pojan olla, mutta sitten on kyllä lätäköitä pitkin lattijoita, aina kun ei ole omatoiminen... Maanantaina onkin 2v neuvola.

Lapset on viihtynyt paljon ulkona, kun on ollut niin mahtavat kelit. Rinsessa jo tuumas, että on kesä. Ei millään viiti pukea ulkokamppeita päälle. Illalla nukkumaan mentäessä huomasin, että nuha oli tyttöön tullut. Niinpä se ulkona vähissä vaatteissa hilluminen kostautui....

Rinsessa illalla mulle höpöttelin
 - Mä en isona tyttönä varmaan nuole huuliani, enkä kaiva nenää, enkä syö kynsiäni

Pisti äippää vähän hymyilyttämään.

Nyt on niin kova nälkä, että lähdempä syömään.

Aurinkoista päivää teille kaikille!!