Täällä pienet pojat nukkuu päiväunia, 2 muksua on koulussa ja Rinsessa istuu ja mietiskelee, on ihanan hiljaista :) Äkkiä täytyy tänne jotain kirjotella, kun on rauha talossa.

Perjantaina (19.9) Imppu täytti 11- vuotta. Äkkiä nämä vuodet vaan menee. Vastahan tyttö syntyi ja opeteltiin vauvan hoitoa Ukko-kullan kanssa :) Imppu on ollut helppo ja kiltti tyttö! Mitä nyt välillä saa murkkukohtauksia.... Sillon ei tämä äippä meinaa pärjätä...
Impun juhlia juhlittiin launtaina sukulaisten voimilla, kaikki sukulaiset sillon tais käydäkkin. Sisko käväs torstaina, kun ajeli kotia päin, niin pysähty tässä kahvilla. Imppu sai hyviä lahjoja (vaatteita sai enimmäkseen) ja tykkäs kaikista tosi paljon. Kiitos! Neitokaisen kaverit tulee tulevana viikonloppuna. Taas saa leipoa.

Sunnuntaina tuli rääpiäisiin Nöppösen kummi poikansa kanssa. Kyllä oli mukava nähä kaveria pitkästä aikaa. Tuntuu etten enää nykyään nää ketään ystäviäni... Kaikilla on omat kiireensä ja työnsä.

Eilen sattu ikänpuoleinen haaveri. Aadolf ja Rinsessa oli tulossa naapurista serkkujen luota, minä oli hakemassa lämmityspuita. Kuulin kun Rinsessä itki ihan täysillä, ajattelin että siellä on tullu jotain häminkiä leikeissä. Huusin Aadolfille, että mikä siellä on.
Äiti Rinsessan päähän osu kivi ja siitä tulee verta!!
Tytön pipo ja puoli naamaa oli veren peitossa. Voi jestas taas...
Mene äkkiä sanomaan isille, että Rinsessalla on iso pipi. Mene nyt äkkiä!!
Yritin rauhotella itkevää tyttöä. Pipon alla oli sentin pitunen haava ja oli aika leveä ja syvä. Oli aika kaameen näkönen :( Iskä lähti viemään Rinsessaa päivystykseen. Aadolf oli säikähtäny ihan hirveesti... Poika selitti ja näytti miten kivi oli vaan lähteny sen kädestä yht´äkkiä ja osunu siskoa ohtaan. Mielessäni huvitti, että niinhän ne kivet ihan itekseen vaan lähtee.
Rinsessan ohtaan oli laitettu pari tikkiä, haava oli ollu niin syvä, että oli jouduttu tikkaamaan. Rinsessa oli ollut tosi reipas lääkärissä! Iskä oli ostanut kaupasta pienen barbin palkkioiksi :)

Tänä iltana on Impulla ja mulla posliininmaalausta. Mukava lähteä yksin maalaamaan! Mulla on työn alla synttärilahjaksi saama maljakko (tai joku sellanen ruukku :)), maalaan siihen unikonkukkia. Saapi nähä mitä siitä tulee....

Nyt lähen kahvin keittoon ja viikkailemaan pyykkiä.