Eipä meille mitään ihmeitä tässä ole tapahtunut, ihan normaalit hulinat. Imppu oli viimme viikolla kipeenä, kuumetta oli pari päivää ja huonoa oloa valitteli. Muihin lapsiin ei tauti tarttunu. Minä istuin toissa yönä vessassa ja oksensin.... Ei kivaa!!
Lapset sai uuden serkun Lempäälän suunnalta. Vauva on viikon ikäinen ja kovasti tekis mieli lähteä pientä sukulaista katsomaan. Jospa ajellaan, kun ollaan saatu Jäpikän synttärit juhlittua.

Nöppönen kasvaa ja kehittyy hirveätä vauhtia. Hymyilee jo paljon, pieniä juttuja tulee ja katselee leluja innokkaasti, 70 cm vaatteet on jo sopivia ja pojalla ikää on pikkusen vajaa 3kk. Viikon päästä on neuvola, niin selviää paljonko kuukaudessa on tullut painoa ja pituutta. Olen jo kovasti sitä mieltä,että tästä lapsesta taitaa tulla jättiläinen :) Nöppönen on kyllä kiltti vauva! Ei turhia itke. Yöt nukkuu hyvin, pari kertaa syö yön aikana.

Itselläni oli tänään jälkitarkastus, ensimmäisen ajan unohin. Hg oli huikeat 106! Tarttee vissiin alottaa jonkilainen rautakuuri. Täytyy huomenna apteekista kysellä samalla jotain muistia lisäävää vitmiiniä. Muistini on nykyään todella heikko.... Onkohan muilla suurperheen äideillä samaa vaivaa...?

Jäpikän uusin metku oli tässä illalla. Löysi Impun luomivärin tai jonkin muun vastaavan töhnä purkin. Poika tuli hymyssä suin esittämään äidilleen, kun oli hienosti meikannut naamansa ja hiuksiaan, töhnää oli myös käsissä

 1466370.jpg
 Hienot meikit

Kyllä multa naurut pääs, kun näin pojan =) ja niin nauro Rinsessa ja Aadolfkin, ei kait tuolle voinut muuta tehä. Mutta pestessä meinas jo itkua pukata äitiltä ja pojalta,kun hangattiin töhnämeikkiä pois. Oli tuo meikinpuhistusaine sopivasti loppunut, niin ei millään meinannu lähteä, levis vaan joka paikkaan. Kaikkea kokeilin. Vauvan kylpyöljyllä lähti. Sitten olikin koko Jäpikkä öljynen :)
Mihin lie joudun tuon lapsen kanssa...... ??

Nyt lähen vielä sohvalle kutomaan vauvan kesäpipoa.
Heippa taas seuraavaan kertaan!!