Elikkä otsikostakin voi jo päätellä, että oksennustautihan meille on tullut. YÖKS!!!
Jäpikkä alotti toissa yönä 3 aikaan ja eilen illalla vielä puklautti limsat pihalle. Kyllä on tullut pyykkiä pestyä, eihän poika osannu pöntölle tai vatiin oksentaa. Nyt aamulla 05.30 Rinsessa tuli kertomaan, että on huono olo. Samalla heräs Nöppönenkin.... Rinsessa on nyt oksennellu... Mutta en kerro tämän enempää tästä yrjö taudista, kaikki varmasti tietää ettei ole kiva tauti!!

Nöppönen on ruvennu heräämään kuuden aikoihin. Tänäkin aamun heräs ehkä pikkasen liian aikaseen.... Ei kivaa ollenkaan!! Ihmisten pitäs saaha nukuttua ainakin 7 ja vähän pitempäänkin. Nöppönen nukahti eilen illallakin sitteriinsä ennen yheksää. Heräs syömään puolen yön aikaan ja tais syödä seuraavan kerran joskus aamuyöllä
vai söikö enää ollenkaan.. Toissayönä nukku koko yön ja omassa sängyssään, viiden aikaan kitisi ja otin viereen.
Nöppönen ei ole tutia huolinut ei sitten millään. Poika tykkää kämmentään tai sormia luttuuttaa :) Meillä ei kukaan ole sormiaan vauvana imeskellyt, tutin ovat huolinu melkeimpä heti. Nöppönen ei ole tuttipulloonkaan ihastunut. Kovasti ihmettelee pulloa. Ystäväni on pitämässä 30-v pirskeitä, niin ois kiva niihin päästä rentoutumaan, siks ollaan tuttelimaitoa vauvalle tarjottu.
Nöppönen eilen käänty selältä mahalleen! Tätä on opetellut viikon verran, mutta aina jäi käsi eteen. Eilen sitten poika osas!

Nyt tämä pien mies huutaa ja imeskelee kämmentään siihen malliin, että lähetään tuonne sänkyyn.

  *****

Eipä tullut nukkumisesta enää mitään. Rinsessa rupes ihan kunnolla oksentamaan ja Aadolf heräs kyselemään lastenohjelmien perään. Rupesimpa sitten pyykin pesuun.

Meilläpäin on ollut tosi viileät kelit, toissa päivänä tuli jopa lunta. Tässä pari kuvaa meijän pihasta.

1563277.jpg
 Rappusilta otettu

1563281.jpg

  Lasten "hiekkalaatikko" on tuolla kivokossa, oikealla on leikkimökki ja vasemmalla näkyy vähän     keinuja.