Tänään alkoi Impun ja Aadolfin kesäloma! Aamulla koululla jaettiin stipendin ja todistukset lopuksi koululaiset menivät kirkkoon. Me ei Isännän kanssa päästy lasten mukaan, vähän harmittaa.... Aadolfin todsitus oli sellainen mitä ajateltiinkin. Rasteja oli joka ruudussa, sellainen keskiverto tokari. Ensi vuodelle jäi parantamisen varaa, esim huolellisuudessa sekä kirjottamisessa. Imppun todistus oli joululta vähän parantunut! Monessa kohdassa raksit oli hyvän puolella. Harmittaa kun eivät anna oikeita numeroita vieläkään. Numeroista sais paremmin selville mikä se osaaminen on. Saapi nähä jos 5-luokalla antavat numerot. Impulla vaihtuu ope ens vuonna. Vanha ope vaihtaa koulua ja tilalle tulee mies ope. Onneks ope ei ole vieras, on opettanut puukässää. Mutta nyt nautitaan kesästä ja lomasta!!

Meille eilen muutti vuokralaisia =) Isännän sisko Maikki muutti perheensä kanssa tuohon vanhaan taloon. He rakentavat tähän lähelle omakotitaloa ja on vielä sisältä vähän keskeneräinen. Asuvat "vuokralaisina" niin kaun kun pääsevät omaan muuttamaan. Lapset on viihtyneet keskenään tosi hyvin! Eipä lapsia paljon ole kotona näkynyt, kun ovat juosseet tuolla pihalla eestaas. Mukavaa kun on seuraa toisilleen! Jäpikkäkin juoksee isojen lasten perässä melkeimpä aamusta iltaan, päikkärit on pakko nukkua 
vaikka poika ite vähän vastustelee.
Kyllä tällä mäellä hulinaa ja vilskettä riittää!!

Nöppösellä oli viikolla neuvola. Neuvolatäti kiinnitti huomiota Nöppösen kielen näyttämiseen. Poika on ihan pienestä vauvasta asti näytellyt paljon kieltä, meistä se on vaan ollut jotenkin huvittavaa,niin en ole siihen niin huomiota kiinnittänyt. Neuvola täti sanoi,että jäädään seuraamaan kieltä. En sit oikeen tiiä miks Nöppönen kiletää tykkää näytellä. Hampaita ei ole tulossa.
Neuvolakorttiin kirjotettiin
 Paino 9480g Pituus 68,2cm Pään ymp. 45,8cm
 Todella virkeä poika. Jokellat hyvin. Naurat ääneen. Kasvat hyvin rintamaidolla. Iho hyvä. Kieli   ulkona usein!
Nöppönen oli ihana neuvolassa, nauroi ääneen tosi kovasti neuvolatädille. Oli liian huvittvaa!! Ei meillä kukaan muu lapsista noin kovia nauramaan ole ollu.
Vielä en ole kiinteää ruokaa antanut ja taitaa tämä oma maito hyvin riittää. Aloitetaan sitten kun siltä tuntuu. Kyllä tuota perua ehtii vielä syömään monet kerrat.

En jaksa tämän enempää kirjotella, kun tuo kellokin on jo noin paljon. Sanun jälkeen join yhen siiderin, niin ruopes ramasemaan ;) Öitä!