Nöppönen on päiväunilla ja toiset lapset on ulkona, niin kirjotampa parit rivit.

Meillä on ihan sairaasti itkoita ja mäkäräisiä! Onhan itikoita ollu jo jonkin aikaa, mutta nyt noita elukoita on ihan helevetisti!! Ei ole ulkona ihmisen hyvä olla.... Lapset on itikan puremia täynnä. Jäpikkä ei nuku öitään kunnolla, kun itikat häritsee pojan unia. Lehissä on vielä ennustettu, että on tulossa ennätys määrä itikoita tänä kesänä. Eli meillä niitä riittä sitten, kun tuossa metässä on suota ja siellähän itikat viihtyy. Offia on laitettava pullo tolokulla!

Impulla ja Aadolfilla meni Särkänniemen retki mukavsti. Aadolfilla ei ollut kaveria retkellä, niin oli sitten "ykisnäisten lasten ryhmässä". Reippaasti Aadolf oli ollut, vaikkei tuntenut naista joka oli kahtomassa lasten perään. Impun seurana oli luokkakaveri sekä pari muuta tyttöstä. Yhelle tytölle oli tullut jossain laitteessa huono olo, niin sitten tytöt ei enää ollu menny mihinkään hurjaan laitteeseen. Tämä Imppua vähän harmitti. Rahaa ei lapsilla juurikaan ollu mennyt, vaikka annettiin käyttörahaa ihan reilustikkin äitiinsä eivät tässä ole tullu.... Lapset oli käyneet kattomassa delfiineitten esitystä ja kovasti olivat tykänneet. Sää suosi retkeläisiä, aurinko paistoi koko päivän.

Imppu lähti perjantaina kaverinsa mökille (E on se tyttö joka muutti täältä pois).Annoin luvan, että saa olla mökillä niin kauan kuin haluaa, mutta viimestään lauantaina 14 päivä on tultava mummun synttäreille :) E isä luopas tuoda perjantaina tytön kotiin. Saapahan tytöt nyt olla toistensa kannssa kunnolla.

Nöppönen on nyt 4,5kk vanha ja osaa kääntyä selältä mahalleen ja siitä takaisin päin. Eipä tämä vauva enää peitolla pysy :) Pyllykin nousee siihen malliin ettei mene kauaa, kun lähtee ryömimään. Täytyy ottaa kuva laittaa Nöppösestä kuva tänne teille näytille.

Nyt täytyy lähteä Nöppöstä hoitamaan. Heräs ja kitisee nyt mun sylissä.
Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!!

Lisäsin tuohon sivuun leivonta nurkkauksen. Sinne saattaapi joskus ilmaantua jotain ohjeita :)