On ollut niin kivoja kelejä, ettei koneella ole ehtiny istumaan ollenkaan. Pihaa ollaan haravoitu ja siivottu ahkerasti. Iskä ja Aadolf on ollut ahkeria kulottamaan, meijän piha on ollut jo viiko verran aika mustana.  Pari kertaa tuli on päässyt isolleen, mutta onneks ollaan vaan säikähyksellä selvitty... Tänään vielä haravoin leikkimökin luota enimpiä lehtiä,loput saa jäähä lannotteeks. Enää ei jaksa! Imppu oli hyvä apulainen, minä haravoin kasoja ja siirsin ne pressulle ja Imppu veti lehet tuonne metän reunaan. On se vaan mukavaa, kun tytöstä on apua monessa asiassa!

Mitäs muuta me ollaan tehty... Neuvolassa käytiin pikku poikien kanssa viikko sitten. Maanantaina oli Jäpikän 2v aika. Oltiin neuvolassa ihan kahestaan. Isukki viihdytti Nöppöstä ja haki Rinsessan kerhosta. Jäpikkää kovasti ujostutti ja sylissä istu nätisti melkein koko neuvolassa käynnin ajan. Puhuttiin neuvolatädin kanssa Jäpikän raivokohtauksista ja antoi pari vinkkiä miten sais raivareita vähennettyä, esim. kääntää huomion johonkin toiseen asiaan. Välillä on ollut siitä apua, mutta täytyy kyllä hyvin ennakoida tilanne, että huomio ehtii kääntyä muualle. Puheesta neuvolatäti sanoi, jos ei puhetta rupea puolenvuoden sisällä tulemaan,niin täytyisi soittaa puheterapeutille. Tuolla pojalla on niin paljon virtaa ettei puheeseen riitä aikaa tällä hetkellä, mutta uskon kyllä että juttua rupeaa kohta tulemaan.
Neuvolakortiin tuli tälläiset tiedot
 Paino 15150g Pituus 92.5cm Pään ymp. 51.8
 Rauhallinen poika. Kasvat hyvin. Leikki sujuu. Muutama sana -> puh terapia

Kyllä laitto vähän naurattamaan tuo rauhalline poika- kommentti =) Sitä Jäpikkä ei todellakaan ole!!

Keskiviikkona käytiin sitten Nöppösen kanssa 3 kk neuvolassa. Jäpikkä oli mukana, kun Isukki oli nukkumassa yöuniaan (yövuorossa oli silloin). Neuvolatäti riisui Jäpikän, niin sain rauhoitella kiukkuista isoveljeä. Kyllä taas meinas hikkeä pukata.... Vauvan asiat oli myös kunnossa.
Korttiin kirjoitettiin
 Paino 8820g Pituus 66.6 cm pään ymp. 44.4cm
 Tyytyväinen poika. Kasvat hyvin. Kuulo/näkö norm. Vastaat hymyyn. Jokellat.
 Seuraava käynti 21.5

Nöppönen on jo ihan kivan kokonen ukkeli =)  Ja ihan tissi ruokinnalla on kasvanu. Kermaa taitaa meikäläisen maito olla.

Sisko tuli avokkinsa kanssa perjantaina meille yöks. Grillailtiin ja herkuteltiin, ukot otti vähän kaljaa ja höpöttelivät hassuja. Mukava ilta oli!! Lauantaina lähettiin porukalla Kkoskelle sukulais mummun 90v synttäreille. Mukaan lähti äiti ja isä sekä Purolan väki (mun veli ja hänen vaimo sekä heidän 1v poika). Kyllä oli kivat juhlat!! Ja sankari oli tosi mielissään, kun tultiin niinkin isolla joukolla, olihan meitä 14.
On se vaan iso ikä!! Ja ihminen kun on vielä ihan hyvä vointinen ja järki juoksee päässä. Omassa kotonaan asuu poikansa kanssa.

Huomenna on sitten taas Vappu. Meijän perheellä ei kovin kummosia vappu suunnitelmia ole, Isukki on illassa. Maikki tule  lastensa kanssa meille, syödään tortilloja ja juodaan simaa ( hyvä yhistelmä =D ) munkit taijan ostaa kaupasta. Aina olen ite munkit ja simat tehny, mutta nyt tuli vappu jotenkin liian äkkiä... mutta saapi nähä innostunko munkin paistoon....

HAUSKAA WAPPUA KAIKILLE!!