Mitäs me ollaan tehty.... Ei vissiin mitään erikoista :)

Rinsessalta lähtenyt kuume pois,yskää ja nuhaa on vielä. Kovasti tyttö oottaa kerhoon menoa,koko viikolla ei päässyt kerhoon. Muut lapset on pysynyt terveenä. Toivottavasti ei tauti muihin iske!

Toissa iltana käytiin Impun ja Nöppösen kanssa naapurissa ilta teellä. Isäntä ja saunan lämmitykseen ja kotiin jääneet kävivät hakemassa pajunoksia. Mukavaa oli S:n (naapurin emäntä) kanssa jutustella. S kyllä ihasteli vauvaa ja hoiti,niin minä sain rauhassa juoda teet. S on fysioterapeutti,niin pyysin tutkimaan Nöppösen pään asentoa. Nöppönen kun pitää päätään melkein aina sivuttain ja vähän "kenollaan". Itse tästä olen ollut vähän huolissaan.S sitten vähän jupas vauvan kanssa ja treenaili niska- ja kaulalihaksia. Ei huomannut mitään vikaa,kehotti vaan jumppaamaan kaulalihaksia. Niskalihakset oli vahvemmat kuin kaulalihakset. Ens viikolla taitaakin olla Nöppösen 2kk lääkäri,niin täytyy vielä siellä ottaa puheeks päänasento. Nöppösellä on ollut myös ihon kanssa vähän ongelmia. Se on tosi kuiva,rasvata täytyy melkein joka vaipan vaihdon yhteydessä. Meijän muilla lapsilla ei ole mitään allergijoita ja ihotkin on ollu ihan ok. Nyt sitten mietin,että tällekkö lapselle tulee iho ongelmat ja allrgiat.... Itse olen kärsinyt atooppisesta ihosta ja on todettu pöly-ja eläinallergiat.

Tänään on tiedossa virpomaoksien tekoa. Lapset kyllä saa itse vitsat tehdä. Olen joka vuosi joutunut suurimman osan vitsoista tekemään,mutta nyt päätin etten montaa risua koristele. Saapi nähä miten käy...  =)
Nyt lähen raivaamaan paikkoja,kun entinen naapuri soitti ja olis tulossa nuorimman poikansa kanssa kylään,vauvaa katsomaan. Eka kyllä täytyy syöttää pikku ukko.