Mitenkäs meijän päivä alkoikaan.....
Heräsin kellon soittoon 04.45,kun isäntä lähti aamuvuoroon. Olin kiltti ja nousin tekemään eväitä,kun teki aamuvuoron perään iltavuoron. Menin takasin Nöppösen ja Jäpikän viereen nukkumaan ja nukuttiin 9 asti. Nousin teeveden keittoon ja huomasin,että Isännän eväät oli keittiönpöydällä. Kyllä harmitti Isännän puolesta ja suotta nousin yöllä eväitten tekoon.

Lapset lähti pihaan hiihtämään. Imppu teki latuja pihaan ja Aadolf  hiihti perässä. Hiihto ei vaan Aadolfilta ja Rinsessalta tahtonut onnistua,kun meijän piha on yhtä alamäkeä ja lapset oli ekaa kertaa suksilla tänä talvena (lumen puutteen vuoksi) Sukset kyllä lähti aika äkkiä seinän viereen,kun ei hermot kestänyt kaatuilua.
Äitini, Purolan Emäntä ja J tuli päiväkahveelle,olivat tulossa Jyväskylästä. Mummu toi Nöppöselle kivan uuden puvun. Jäpikkän ja J:n touhuja oli mukava katella! J:llä on kohta 1v synttärit,mitähän kummipoika tahtois lahjaks... Vieraitten lähdettyä lähettiin Jäpikän ja Nöppösen kanssa päikkäreille tai siis minä en nukkunut, pojat nukku.
Maikki täti tuli hakemaan Imppua ja aadolfia uudestaan hiihtämään serkkujen seuraks naapurin pellolle. Mukavaa oli ollut! Täytyy huomenna viedä lapsia uudestaan hiihtämään viimesen lomapäivän kunniaksi.

Loppu päivä menikin taloa ja saunaa lämmittäessä. Pyykkiä pesin parit koneelliset ja kuivia puhtaita vaatteita kanneskelin kaappeihin. Välillä imettelin vauvaa ja jossain välissä tein Aadolfin pipoa. Nöppösen kylvetin ja komensin muut tenavat pesulle ja saunaan. Yhessä lasten kanssa katottiin Huumaa ja herkuteltiin jäätelöllä, Nöppönen herkutteli tissi maidolla =)

Nyt mä lähen saunaan ja sitten nukkumaan. Huomenna aamusta lähen Nöppösen ja Jäpikän kanssa Waltin 2v synttäreille. Mukava nähä pitkästä aikaa Walttia ja ystävääni!!

Hyvää lauantai illan jatkoa!