Tänään lähen Nöppösen kanssa Siskon luo Mikkeliin lomalle =) Lähetään linja-autolla 13.10, pari tuntia joudutaan körryyttelemään. Toivottavasti Nöppönen nukkuu matkan ajan. Lauantaina tulaan kotiin äitienpäivän viettoon.

Viime vuonna pääsiäisen aikaan oli kans Siskon luona, silloin lähin ihan yksin. Hauska reissu oli! Kesäloman alussa päätin, että lähen lasten kanssa kesälomareissuun Mikkeliin. Isäntä oli töissä, niin ei päässyt mukaan. Pakattiin kassit, nyssäkät sekä rattaat ja lähin linja-autolla neljän lapsen kanssa Siskon luo. Kyllä sain ihmetteleviä katseita, kun mentiin linkkiin :) Ei vissiin kovin moni tuommosia reissuja lähe tekemään... Matka meni hyvin! Jäpikkä oli sillon vasta 1v. Lapset tykkäs reissusta ja sitä vieläkin muistellaan ja naureskellaan =)

Kävin Agrimarketissa eilen kyselemässä pensaita ja omenapuita. Pensaat oli loppu ja lisää tulee loppuviikosta. Ens viikkoon meni ostokset. Omppupuista myyjätyttö kertoi hyvin ja innostuin lisää niistä. Isäntä saa kaivaa montut, niin haetaan sitten puut.

Lähen pakkaushommiin ja huussollin raivaukseen. Sanoin Isännälle, että te täällä siivootte ja leivotte kakun. Saa nähä mitä on tehty, kun äippä on reissussa.

HAUSKAA LOPPUVIIKKOA!!