Tänä iltana oli kevätjuhla koululaisilla, niin Imppu ja Aadolf tuli koulusta jo 11 aikaan.

Eilen vesurilla raivailin metän reunan luota pajukkoa ja muita levinneitä puita pois. Aadolf teki majaa ison kaatuneen koivun alle. Iskä viritteli siihen pressusta katon. Mukavan näkönen leikkipaikka tuli!
Tänään lapset lähti jatkamaan majaa. Hakivat leikkimökiltä kuppia ja kipposta sinne, Aadolf kanto puukasalta polttopuita majalle. Mietin jo että tekevätkö ne tulet sinne, kun näin pojan kantavan halkoja :) Seuraavaksi näin, kun Impuu talutti itkevää Rinsessaa kotia päin. Sormesta tuli verta ja huuto oli karmea! Tyttö oli tylsällä vesurilla lyönyt someensa.... Onneks sormessa oli vaan pieni haava! Ei ollut laastaria. Tein laastarin sidelappusesta ja teipistä =) Rinsessalle kelpasi hyvin. Ei mennyt kuin hetki, kun Rinsessa saattaa ikevää Imppua kotia. Iskä meni kattomaan mikä tytöllä on. Sormesta on varmaan pala lähtenyt pois. Tulee hirveesti verta!! Veren tulo ei millään tyrehtynyt. Iskä lähti viemään Imppua terveyskeskuksessa. Etusormesta oli puoli kynttä lähtenyt ja vähän ihoa. Hoitaja oli puhistanut sormen ja laittoi  kääreen. Huomenna saa avata  ja laittaa pienemmä laastarin. Ja nyt on laastariakin lääkekaapissa.

Mummu (anoppi) lähti Rinsessan kanssa kerhon kevätkirkkoon ja seurakuntatalolle kahville. Me muut lähettiin koulun kevätjuhlaan. Oli koululaisilla mukavia esityksiä! Aadolf oli tehnyt villasukasta keppihevosen koulussa. Esittivät sitten niillä tanssia 2-luokkalaisten kanssa. Kyllä oli ihanan näkösiä pieniä ekaluokkalaisia lavalla. Äidiltä tuli ihan tippa silmään.... Impun luokkalaiset tanssi tango esityksen. Hauskan näköstä menoa :) Saivat muuten isommat aploodit!!
Rinsessalla oli myös mennyt mukavasti juhlat. Harmittaa kun ei päästy kirkkoon kuuntelemaan lasten laulua. Rinsessa antoi kerhotädeille pienet kukkakimput. Ennen lähtöä sanoi, Tädit halaa kuiteski mua, kun mää annan niille.

Vielä viikko koulua ja sitten alkaa koululaisilla odotettu loma!