Nämä tiistait meinaa tällä kotiäidillä olla kiireinen päivä,on kerhoa ja harrastus ilta. Aamulla oli lapset jo ennen kellon soittoa ylhäällä,niin ehotin Rinsessalle perhekerhoon lähtöä. Eipä tarvinnu toista kertaa ehottaa,kun neiti rupes mekkoaan ettimään. Saatiin kyllä riita Rinsessan kanssa aikaseks,kun mekko oli likainen ja tietenkään muut mekot tai hameet ei kelvannu. Minä jo peruin varmaan kymmenen kertaa kerhoon menon... Vihoin ja viimeinen Rinsessa kelpuutti antamani vaatteet ja päästiin lähtemään. Ajoissakin oltiin! Se on hyvin meiltä =) Kerho alkaa 9.30 ja on tuolla 10 km päässä keskustassa. Kerhossa oli kivaa,laulettiin.leikittiin.juotiin kahvia/mehua ja äitit juoruili. Nöppönen nukkui koko kerhon ajan,niin sain rauhassa leikkiä Jäpikän kanssa sekä juoruilla.

Kerhosta kun tultiin niin syötiin ja nukuttelin pikku pojat päikkäreille. Imppu ja Aadolf tuli koulusta 13 jälkeen. Pesin pyykkiä,raivailin romppeita (taas),lämmittelin taloa,tein ruokaa... Herättelin yövuorolais Isäntää ylös. 16.30 Isäntä lähti viemään Imppua posliininmaalaukseen,minä jäin  syöttämään Nöppöstä ja valmistelemaan omaa lähtöä posliininmaalaukseen. Aadolf ei halunnu lähteä korisharkkoihin.
Me Nöppösen kanssa oltiin pari tuntia maalaamassa,vauva ei vaan tällä kertaa kovin tahtonut viihtyä,tissi ois vaan maistunut. Kyllä tykkään kovasti käydä maalaamassa!! Nyt on työn alla taulu uudelle serkku tulokkaalle Lempäälän suuntaan =) Se on vaan jotenkin poikamainen,vaikka karhun kuva onkin.... Mietin jo,että teen uuden tyttömäisemmän.
Kotimatkalla koukattiin Maikin perheen kautta ja haittiin Imppu sieltä pois. Tyttö oli serkkuja ja tätiään viihyttämässä sen aikaa,kun minä olin maalailemassa.

Huomenna lähenkin Siskon kanssa Euromarketilla käymään. Täytyy vähän lapsille katella juhla vaatteita ja itelleni myös,launtaina olis Nöppösen kastejuhla. Mitään en ole vielä niitten juhlien eteen tehny...APUA!!! Mutta onhan tässä vielä monta päivää jälellä...........

Nyt lähen suihkuun ja unille.