Isot lapset tuli eilen mummula reisulta kotiin. Hyvin oli reissu heillä mennyt. Olivat ulkoilleet ja uineet.

Iskä vei Jäpikän sataman mummun luo hoitoon,kun tämä äippä oli poikaan jonkin verran väsynyt. Oli kyllä hoitoon muutakin tarvetta,nimittäin tytöillä oli kampaajalle aika. Jäpikkä oli itkien jäänyt hoitoon,mutta oli onneks rauhottunut mummun syliin ja nukku siellä päikkärit.
Hyvin meni meijän kampaaja reissu,melkein kaks tuntia saatiin siellä aikaa kulumaan. Impulle on tuota hiusta luotu aika paljon,niin siinä päässä meni aikaa :) Tyttö sai kauan toivotun otsatukan,kuulemma saman tyylinen kuin Anna Abreulla:) Nyt on tytöt nättejä uusissa hiuksissaan! Mukava maanantaina lähteä kouluun ja kerhoon.
Kampaajalta mentiin mummulaan päiväkahville ja hakemaan Jäpikkää kotiin. En olekkaan anoppilassa käynyt reiluun kuukauteen.... Mukava oli käydä pitkästä aikaa! Pappakin näki kunnolla pienen Nöppösen.

Eilinen ilta menikin hermoillessa.... Lapset kävi ylikierroksilla. Voi helevatta tuota meijän Jäpikkää!! Se kiukkuaa ihan joka asiasta ja heittelee tavarat lattialle,jos ei asiat mee niinkuin herra haluaa. En tiiä onko sillä jokin 2v "kriisi",vai mikä ihme sille lapselle on tullut. En pärjää sen kanssa,kun Isäntä on pois kotoa (iltavuoro jatkuu) Jos Jäpikkä ei huuda,niin sitten se tekee ilkeyttä ja Rinsessa räkättää vieressä. Siitähän poika vaan innostuu ja tyhmyydet vaan jatkuu!! Vauvaa imettäessä tämä kaksikko keksii kainken maailman tyhmyydet ja ärsyttävät toisiaan. En jaksa enää montaa iltaa.... Minä sitten huudan pää punasena täällä ja ihan turhaan,koska se ei auta.
Nöppönen on iltaisin kova syömään ja nauttii hyvästä tissimaidosta piiitkään. Iso on vauva kooltaa,niin tarttee varmaan paljon ruokaakin. Tankkailee yötä varten,kun yöllä nukkuu monta tuntia putkeen. Jotenkin tuntuu siltä,että nuo Jäpikän kiukkuilut ja tyhmyydet johtuu huomion kipeydestä.
Raskasta on

Puoli tuntia olin ollut tänään hereillä ja sama homma jatkui tässä talossa kuin illalla. Nyt on vaan Aadolfkin mukana kiukuttelussa AAARGHHH!!! Heitänkö kaikki tuonne mehtään ilveksen syötiks?? Isäntä saa jäädä mehtään karhun syötiks,on nimittäin jäniksiä jahtaamassa (viimenen päivä siihen touhuun). Minä lähen kauks pois,vaikka Ameriikkoihin ;)
Mikä näissä lapsissa on.... Mussa ei ole mitään vikaa!

Nyt vähän helpotti,kun sain purkautua. Sitä en tiiä kauan tämä olo rauhoittunut olo kestää?? Nyt lähen pukemaan (olen vielä yökkärissä ja kello on 9.42...) ja kampaamaan tukkani. Taijan heittää nämä ihanaiset lapsoset pihalle,en kuitenkaan mehtään asti...