Miten nämä päivät menee näin nopsaan, perjantaissa ollaan taas. Päivät menee toisi sukkelaan, tunnit kyllä loppuu kesken päivästä. Ilta koittaa ja lapset saanut nukkumaan, miettii mitä on saanut päivän aikana tehtyä, niin tuntuu että päivä on mennyt vaan kodinpyörrittämiseen. Mitään ekstraa ei kyllä ehi tekemään, esim. lehet on edelleenkin haravoimatta tai pehumattakaan, että ottaisin omaa aikaa ja lähtisin vaikka lenkille. Tunnustan että istun liikaa tässä koneella lukemassa muitten blogeja :) senkin ajan tietenkin vois käyttää, vaikka siihen ulkoiluun. Olen kyllä iloinen siitä, että olen ruvennut käymään lenkillä noin kolmena päivänä viikossa. Olen tehnyt tunnin tai jopa puoltoista tunnin lenkkejä! Kummasti piristää pääkoppaa!! Pitäis vaan lähteä joka päivä, niin jospa en ois niin äkänen täällä. Mutta kun ei ole sitä aikaa.....

Keskiviikkona oli Rinsessan 5v ja Nöppösen 9kk neuvolat. Lapset oli kasvaneet ja muutenkin asiat oli ok. Rinsessa ei uskaltanu mennä neuvolatätin kanssa kahestaan tekemään tehtäviä, työltä tuli pikku itku (tätä ihmettelin kovasti, tyttö kun on yleensä reipas) Lähin sitten mukaan ja näimpä ne testit mitä tekevät. Kaikki meni hyvin ja Rinsessa oli tosi reipas ja osasi hommat. Eli valmis on lähtemään vuoden päästä eskariin :) Tyttö oli 111.1cm pitkä ja 19.2kg. Neuvolankäyrien mukaan Rinsessasta tulis 169cm pitkä, äippä jää lyhyemmäks.
Nöppönen ryömi ja tutki koko huoneen sillä aikaa, kun Rinsessa touhusi touhujaan. Neuvolatädin kanssa keskusteltiin allergioista. Täti sanoi, että testeihin mennään sitten, jos maidosta rupeaa tulemaan oireita tai iho menee erittäin huonoksi. Nytten vaan kotona testaillaan ja pidetään herneistä, raa'asta perunasta ja tomaatista paussia. Puhuttiin myös Nöppösen yösyönneistä. Nyt kun tissiruokinta on loppunut, niin tuttelin sekaan yöllä vois laittaa vettä ja pikku hiljaa vähentää maitoa pois. Tällä konstilla pitäs loppua maidon litkiminen yöllä. Saapi nähä miten meidän käy... Pojan kasvu oli nytten vähän hidastunut, mutta on ruvennut niin kovasti liikkumaan, niin siinä on syy. Paino oli 12180g ja 76cm. +1 käyrillä mennään.

Täytyy lopetella, kun tulee näitä keskytyksiä jo yhen sanan jälkeen .... Olen tässä samalla jo käynyt vessassa, laittanut tuttipulloon maitoa ja opastanut Aadolfille miten syöttää Nöppöstä, keittänyt teevettä Rinsessalle, syöttänyt sen maidon ite Nöppöselle, tehnyt leivän Rinsessalle, viihyttänyt kitisevää Nöppöstä, lisäänyt teeveteen kylmää vettä (Rinsessa sanoi, Tänne teehen pitää vissiin sylkeä, että kylmenee...), viihyttänyt huutavaa Nöppöstä.......... Missä on se oma aika ja rauha!!??

Lähen valmistautumaan Mikkelin reissua varten. Osaankohan olla yksin koko päivän?

Tässä pari kuvaa meijän isosta pojasta
1990841.jpg


1990846.jpg