Tänään herättiin hirveään lumimyrskyyn, lunta pyrytti joka suuntaan ja päivän aikana tullut varmaan 20cm. Ihan kamala keli!!

Rinsessalla ois ollut kerho aamu, mutta vähän aikaa tuumailtiin ja tultiin siihen tulokseen,että jätetään kerho väliin. Rinsessa katsoi ulos ja sanoi, Ei taija kaveritkaan kerhoon tulla,kun on noin iso myräkkä. Kerhosta pois jäänti helpotti minuakin, oisin joutunut ajelemaan eessuntaas kylän ja meijän väliä, kun vauvalla oli neuvola 12,45. Lupasin Rinsessalle, että pääsee mukaan neuvolaan ja kauppaan.

Neuvolaan päästiin jotenkunten, tiet oli lumen peitossa ja 4-tie vielä liukas. Hengissä selvittiin!
Neuvolassa oli sijainen (meijän terveydenhoitajalla oli loma) ja uus mies lääkäri. Kyllä oli taas niin liukuhihna työtä. Ahistavaa!! Riisu vauva, punnitaan, mitataan, pikaiset kuulumiset ja heippa. Onko neuvola lääkärit aina noin kiireisiä,vai miks täällä aina on tuollasta kiireistä? Jos ois jotain vaivaa lapsella, niin ehkä sitten ois rauhallisempi käynti. Meillä oli kaikki hyvin ja terve poika! Nöppönen painaa nyt 2kk ikäisenä 7835g, pituutta on 68.5cm ja pään ymp mitta on 43cm. Neuvolan täti varmisti,että ollaankos me ihan vaan rintamaidolla =) Taitaa tuo meikäläisen maitoa olla kermaa,kun vauva noin hyvin kasvaa. Kuukaudessa tulut pikkusen vajaa 2 kiloa painoa lisää ja pituutta vajaa 2cm =) Iso ukkeli!! Iho on Nöppösellä kuiva, niin lääkäri käski läträilemään perusrasvoilla. Lääkäri sano kans, että mun pitäs jättää eniten allergisoivat ruuat pois, ettei maidon kautta tule vauvaan oireita. Nyt en vaan oikeen tiiä mitä jättäs pois...? Mulla itellään ei ole ruoka-aine allergiaa, atooppinen iho vaan.

Rinsessan kanssa käytiin seppälässä kattomassa oisko ollut Isukille mitään myöhästynyttä synttärilahjaa, mutta huonot oli valikoimat. Rinsessalle ostettiin parit kivat vaatteet. Kyllä tyttö tykkäs!! Uudet vaatteet on jo testattu muneen kertaan :) Isukille ostettiin perinteiset sukat ja muumipappa kulho.

Kauppareissun jälkeen haettiin Imppu ja kaks saman kylän tyttöä koulusta. Ei tarvinnut neitokaisten lumimyräkässä kävellä. Kotipihaan kun päästiin, niin empä sitten päässyt autolla pihaan. Me asutaan pienen mäen päällä. Traktori ei ollut käynyt auraamassa lumia ja lumen alla oli jäätä, niin auton renkaat vaan sutia löi puolessa välissä mäkeä. Ei auttanut muu kuin kävellä... Alku illasta vasta tuli naaprin ukkeli auraamaan pihaa, niin saatiin auto kotiin.
Loppu päivä oltiin kotona ja laiskoteltiin. 

Taidan vähän vielä lueskella muitten blogeja ja sitten lähen nukkumaan. Öitä!