Viime päivinä on ollut ihania kevät kelejä,aurinko paistanut melkeimpä aamusta iltaan ja lumet sulaa vauhdilla. Lapset viihtyy ulkona monta tuntia putkeen, kuravaatetus täytyy olla kyllä päällä! Koululaiset ei ihan vielä pääse pyörillä kouluun, tuo meijän kylätie on vielä paljon sohjon peitossa. Eilen illalla Aadolf oli jo viritellyt omaa pyöräänsä ajokuntoon ja olikin omalla tiellä kokeillut miltä pyöräily maistuu. Uuden pyörän tarpeessa Aadolf on, pyörässä pitää kuulemma olla 7 vaihetta. Itekkin haluaisin pyörän,en omista minkäänlaista polkupyörää. Sais vähän näitä kiloja pois, kun pyörän hommais ja vielä sillä ajelis :)

Näin keväisin mulla on kaikenlaisia innostuksen kohteita, tällä hetkellä on tuo polkupyörän osto ja sitten on pihan laittoa. Ootan että lumet sulais pois ja pääsis tekemään tuolle pihalle jotain mukavaa uutta. Kellarin kupeeseen ollaan jo monta vuotta haaveiltu grillauspaikkaa,sitä ollaan jo vähän alotettukkin (siis tosi vähän). Kellarin vieressä on pikku penkere mihin ollaan kannettu kivijä,niin kivien päälle tekis mieli istuttaa jotain kivikkokasveja. Saapi nyt nähdä toteutuuko nämä meijän grillipaikan teko ja mun kukka hommat.... Mulla on vähän sellanen vika, kun innostun aluks jostain asiasta, niin  jossain vaiheessa innostus loppuu ja alkaa ahistaa kaikki. Innostus loppuu ehkäpä siinä vaiheessa, kun tarttisin johonkin asiaan apua ja sitä ei sillä hetkellä saa, ruppee tympäsemään koko homma.

Viime keväänä ihastuin vuohiin =) Ja niitä olikin pakka saada. Päivästä toiseen kattelin netistä vuohien kuvia ja luin vuohi ihmmisten blogeja. Voi sitä innostusta ja ihastusta vuohiin!! Meillä on pihassa vanha navetta joka on täynnä kaikkea vanhaa tavaraa, osa on ihan ihan hyvää romua ja suurin osa täyttä paskaa. Navetassa on talli missä on ollut ehkä 30v sitten viimeks hevonen. Minä tyttö päätin, että siihen talliin on hyvä ostaa pari kappaletta vuohia. Talli oli täynnä kaikenmaailman romua, isoja tynnyreitä, jotain ihme putkija ( paino monta kymmentä kiloa), vanha jolla ja sitten sitä vanhaa paskaa. Monta päivää sitä tallia siivoilin. Yksin kannoin romua ulos ja poltin sen mihin annettiin lupa, kottikärryillä kuskasin usseemman erän vanhaa purua metän reiunaan. Oli mukavaa touhua =) Homman kun sain tehtyä, niin päätettiin Isännän kanssa korjata tallin katto. Purettiin vanha katto jaa taas kuskailin katolta vanhaa purua pihalle ja poltin vahoja kattolautoja. Uudesta katosta tuli hieno ja koko talli oli mukavan näköinen!
Ähtäristä haettiin kaksi kili poikaa meille asumaan. Kyllä oli mukavaa niitten touhua katella. Hauskoja poikia!!! Syksyllä jouduttiin vuohet antamaan pois, kun minun voimat loppuaivat :( Ootin vauvaa ja olin tosi väsynyt ja olo oli tosi tuskallinen. Olen päättänyt kun pikku pojat on isompia, niin hommaan varmasti uusia vuohia ja kanoja =)
Nyt tekee meijän mieli hommata kesäks kanoja. Tässä  meijän lähellä ei kellään vaan ole kanoja mistä vois kysyä kesäks niitä lainaan. Katsellaan ja suunnitellaan.... Keväällä hurahdan kaikkeen kivaan!!

Nyt kahvin juontiin ja munkin syöntiin