Ollut pari päivää aikas kiireisiä,hyvä että istumaan on ehtiny tai vauvaa hoitamaan. Eilen juhlittiin Nöppösen kastajaisia,niin olen siivoillut tätä huussollia ja leiponut tarjottavia. Perjantaina näytti homma aika epätoivoselta,mutta hyvin hommat kuitenkin loppujenlopuks meni.

Juhlat alkoi vasta kello 16, Jäpikkä sai rauhassa nukkua päikkärit. Äiti ja isä tuli vähän aikasemmin auttamaan juhlien laitossa. Onneksi tulivat! Äiti oli suuri apu keittiössä. Tarjottavana oli broilerisalaattia ja vihersalaattia, coctailpiirakoita ja munavoita, anopin "kakspäällisiä", toscapiirakkaa, suklaapiirakkaa, täytekakku. Vieraina oli molempien sisaruksia perheineen (Isännän kaks veljeä ei päässy tulemaan) ja kummit,yhteensä 22 vierasta. Ihan kiva porukka tähän neliömäärään nähen =)!!  Kastetilaisuus meni hyvin, Nöppönen vähän kitis kummin sylissä.

Tarjoiluja jäi paljon,niin tänään onkin vieraita rampannu koko ajan. Nyt ollaan ihan poikki kahen päivän hässäköistä,mutta nukkumaan ei vielä voi kun Wallander alkaa....
1361523.jpg

Tässä pieni rakkaamme ensimmäisenä juhlapäivänään!!