Tämä blogin päivitys jotenkin tökkii... Koneella kyllä istun ja luen ahkerasti muitten juttuja,m utta ite en vaan jaksa kirjotella omia juttuja. Mukava kyllä huomata että täällä jotkut käy ja uusiakin kävijöitä on ollut :) Kiitos teille!! Jättäkää vaan jotain kommentteja!

Viimeviikolla kävin parturissa. Nyt on mukava uusi tukka. Tykkään kovasti :) Mitään hyvää kuvaa ei ole tukastani, niin en laita näytille...
Lääkärissä kävin perjantaina. Lääkäri setä kirjotti kortisooni rasvoja parit reseptit ja perusrasvoja pari litraa :) Nyt on jo iho paremmasssa kunnossa. Sormet ei meinaa parantua, varmaan johtuu perunasta ihottuma.

Pihaa ollaan laiteltu syksy kuntoon. Nurmikkoa ajettu (jäi kesken kun bensa loppu), marjapuskat leikattiin ja lannotetta heiteltiin puskien juurille. Polttopuita kannettiin Ukkokullan kanssa yks päivä. Sitäkin hommaa pitäs vielä jatkaa. Tyrnimarjoja täytys anopin kanssa kerätä. Se vasta hiasta hommaa onkin! Ite on kovin tyrneistä tykkää.... Ajatelin kokeilla tyrnikiisseliä.

Jäpikkä eilen taas teki kivat tekoset.... Puhuin puhelimessa Puron emännän kanssa. Poika kävi potalla ja vessa olikin pissiä ja kakkaa täynnä. Puhelu piti lopettaa aika pian ja ryhtyä vessan pesuun. Pari kirosanaa tais päästä.... No seuraavaks Jäpikkä suuttu mulle, kun kielsin ottamasta reseptejä. Poika huuti ja raivos. Lähin lasten huoneeseen ja samalla kuulu kaamee rämähys. Menin kattomaan, että mikä helevatta se oli. No Jäpikkä oli heittänyt eteisen välioven lasiin jonkun lelulun ja lasissa on nyt pään mentävä reikä. Voi #&:?+*#/{¤!! Laitoin pojan omaan sänkyyn ja rupesin siivoomaan miljoona kappaletta lasinsiruja. Jäpikkä meni ihan hiljaseks ja ei kattonukkaan minuun eikä oveen. Poika kulki silmät kurtulla ja pää painuksissa. Tais Jäpikkä ymmärtää tekosensa ja iski heti morkkis. Saa nähä mihin me vielä joudutaan tuon pojan kanssa :)

Nöppösen piti mennä neuvolaan lääkäriin ja saaha allergiatesteihin lähete. Lääkäri ajat peruttiin, kun ei ole lääkäreitä. Kyllä minä taas ihmettelen tätä touhua.... Neuvolatäti sano, että pitää oottaa kolmatta allergista reaktiota ja sitten mennä päivystykseen ja sieltä lääkäri kirjottaa lähetteen testeihin. Eli herne ja tomaatti on tehny allergiset reaktiot.

On pitänyt tänne kirjotella Jäpikän sanoja, mutta nyt en muista yhtään... Äiti ja Iskä tulee hyvin. Sitten toistaa siskonsa ja veljensä nimiä. Täytyy kirjottaa muistiin jos sitten muistas ne tänne lisätä.

Impulla on ens viikolla synttärit. Esikoisemme täyttää jo 11-vuotta. Iso neiti on jo :) Kovasti ollaan jo juhlia mietitty. Tarjottavat on vielä hakusessa. Imppu teki toiveen kakun täytteestä, mariannekarkki rouhe, kerma ja tuorejuusto töhnää. Käyköhän tuo kakun väliin?

Nyt lähen setvimään pyykkikasaa ja raivailemaan tätä kaaosta. Äiti ja mummu on tlossa iltapäivällä tuomaan Roodoksen tuliasia.

Aurinkoista päivänjatkoa !!

P.S. Haluan ostaa kameran. Otan ehotuksia vastaan kameramallesta. Ihan sellanen tavallinen ja hyvä ja helppo käyttönen :)