Paljon on tapahtunut, mutta ei kuiteskaan mitään ihmeellistä :) Mistähän sitä aloittaisi....
Sisko tuli yksin  meille kyläilemään lauantaina. Aamukahvien jälkeen lähettiin kylille shoppailemaan. Sisko löysi kivan ulkoilupuvun. Käytiin nimipäiväkahvilla ja tosi ihanassa kaupassa, missä on kaikkea kivaa sisustus krääsää. Sieltä ostin ulos lyhdyn, liitutaulun sekä rautaset naulakkokoulut eteiseen. Paljon oli mukavai juttuja, mutta jätettiin jotain ostettavaa seuraavaankin kertaan :)
Kotia tultiin ja ruvettiin miettimään mitä sitten touhuttas. Mepä tyhjenneettiin akvaario (se on minun pitänyt tehä jo pari kuukautta...) ja vaihettiin olkkariin ihan uusi järjestys. Kyllä meinas hikkeä pukata ohtaan.... Isäntä vähän ihmetteli, kun tuli iltavuorosta kotia :) Nyt oli 150 litranen akvaario myynnissä!!
Rinsessa oli tuumaillu naapurin Maikille, "Meillä on vaihettu uus järjestellä olkkarissa"  =D Ihanasti sanottu.

Alku viikko on mennyt ihan normaaliin malliin, eli eipä oikeen mitään erikoista ole tapahtunut. Paitsi posteljooni yllätti minut maanantaina paketilla!! Voitin Tuulen kanavatyöt- blogiarpajaisissa palkinnon :) Paketista löytyi teepusseja, tuoksu tuikkukynttilöitä, nessuja ja kissmetpatukka. Oli kyllä mukava paketti!! Sitten voitin myös Augustin Huvilan kilpailussa alekupongin kauppaan. Tästä olen myös erittäin onnellinen!!!! Käytän kupongin lähempänä joulua. Olen ossallistunut useaankin kilpailuun :)

Elen kerättiin Anopin kanssa kaikki tyrnit pois. Meillä on sellanen puserrin millä puristetaan tyrneistä mehut pulloon. On muuten kätevä peli! Nyt on tyrnit pois puskasta, kyllä helpottaa. Meinasin tänään tehä tynikiisseliä, mutta ei ollu tarpeeks perunajauhoa, niin siirretään kiisselin teko huomiselle.

Aadolf meni tänään tukiopetukseen kirjottamisesta. 8.15 alkaa tukiopetus. Aadolf lähti reippaasti aamulla pyörällä, ei tarttenu montaa kertaahoputtaa. Mukavaa. Koululaisilla oli pelastusharjoitus ja pääsivät jo 13 aikaan kaikki. Meijän koulu on ison tien vieressä, niin nyt harjottelivat miten toimia, jos säiliörekka kaatuu risteyksessä. Paljon on ollut pelastusharjoituksia meijän koululla. Hyvä näin!

Nöppöselle on tullut paljon uusia hampaita, ei niitä kyllä ole paljoa valitellut. Poika edelleenkin menee ryömimällä eteenpäin. Välillä nousee konttausasentoon, mutta pysyy siinä. Nytten on ruvennut vähän nousemaan, esim astiapesukoneen luukun päälle yrittää kovasti (mutta ei vielä pääse sluukun päälle) Ite makasin selällään sängyssä, niin kovasti yritti ja pääsi mun päälle. Jäpikkä oli 9kk kun syöttötuolista könys pöydälle ja siitä asti onkin mennyt joka paikkaan. Tänä iltana Nöppönen on olli erikoinen, ei huolinut tissiä ei sitten millään. Tissiä kun annoin, niin rupes huutamaan ja hermostu. Tuttelia ei tietnkään ollut kaapissa, jouduin lypsämään iteltäni unimaidot. Tuttipullosta sitten suostu joumaan. Hassua tässä on se,että poika ei ole tuttipulloa aikasemmin huolinut. Syliin sitten nukahti, kun katottiin BB:tä. Levottomasti on nukkunut nämä pari tuntia. En ymmärrä miks ei tissiä huoli....??

Nyt lopettelen, kun Nöppönen taitaa hetätä.

Öitä!!